Owup Digital Markedsføring

Fang din målgruppes interesse med den helt rigtige markedsføring.

Digital markedsføring er den proces, der beskriver offentliggørelse af annoncer og andet reklamemateriale gennem en række online platforme. Specielt Facebook/Instagram, Google & MailChimp. Digital markedsføring handler ikke om at præsentere dit produkt for et bredt publikum og “håbe på det bedste,” som det fungerer med tv- & avisannoncer. Det er et redskab, der kan isolere din målgruppe og skabe målbare resultater. Det giver mulighed for at tage massiv handling og øge salg i din online butik.

Med alle de muligheder inden for digital annoncering, hvordan kan du så være sikker på, at annoncen rammer din målgruppe og at konverteringsraten matcher dine brugte annoncekroner? Det er præcis det OWUP kan gøre for dig. Vi er specialiserede i at designe og udvikle annoncer, der engagerer din målgruppe på Facebook/Instagram & Google. Oveni det laver vi meget effektive emailkampagner med MailChimp.

Vi synes gennemsigtighed er det vigtigste i et samarbejde og vi rapporterer de opnåede resultater på ugentlig basis. Herefter vil vi fremstille en handlingsplan på baggrund af den indsigt vi har i målgruppens adfærd. Hvis de tiltag vi sætter igang ikke skaber resultater, så går vi proaktivt ind og genererer noget, der gør. Ved at engagere målgruppen gennem de forskellige platforme opbygger vi brandawareness og placerer dig hos de kunder der er klar til at købe.

Data drevet markedsføring = skarpere handlingsplan

Hvordan får du dine annoncer på Google, Facebook & MailChimp til at konvertere til salg? Det er en tre-trins proces:

 

  • Opret en annonce som har til formål at opnå en valgt kampagnemålsætning (f.eks. øget konvertering, mere engagement eller mere webtrafik)
  • Mål & splittest på en annonces succes (f.eks. var der øget konvertering, hvor meget engagement & webtrafik havde du på 48 timer?)
  • Herefter udvikle en fremgangsmåde for hvad der virker og eliminere det der ikke gør.

OWUP tilbyder straksadgang og månedlige rapporter på, hvad jeres kunder gør (eller ikke gør) som reaktion på online annoncer, opslag på sociale medier, email kampagner og website købsadfærd. Den data du får adgang til, giver dig mulighed for at tage nogle gennemtestede beslutninger, som forvandler dine almene website-besøgende direkte om til købere af dine ure & smykker.

Digital markedsføring skræddersyet til Guldsmede & Urmagere

Fordelen af at arbejde med OWUP er, at vi er specialister i din branche. At arbejde med et digital markedsføringsbureau, der ikke skal lære din branche og forretning at kende, sparer dig både tid og penge. Vi ved allerede, hvad der virker. Vi har haft stor succes med at arbejde med guldsmede & urmagere. At bygge online salg “funnels,” der engagerer din målgruppe og forvandler deres interesse til salg, både online og i butikken. For at se, hvordan vi udvikler en digital marketingsstrategi for at engagere flere af dine kunder, udfyld formularen nedenunder for at vækste din forretning.

Opret forbindelse