Owup webudvikling for guldsmede og urmagere

Oprustet med en moderne webfront

Det er ren og skær fakta for alle virksomhed i dag. Kunderne er meget afhængige af internettet for at kunne undersøge produkter, sælge og endda foretage køb. Og ur- & smykkeforretninger er ingen undtagelse. Du mister kunder og falder bag ud i konkurrence som virksomhed, hvis du ikke har en moderne webfront.  En hjemmeside gør det nemmere for dine kunder at finde dig, især dem som er ude for rækkevidde af din fysiske butik.  Afstand gør dig ikke længere begrænset for at skalére din ur- & smykke salg; det åbner faktisk for muligheder.  Din hjemmeside er også en vigtig måde at repræsentere dit brand på. OWUP’s webdesigner udvikler en unik forretningshjemmeside, som reflekterer din branding og indbyder dine kunder til at opleve den. Herefter vil vi analysere din trafik og dine konverteringer, og så udarbejder vi webstedet og indholdet, som skalérer begge.

Owup WordPress Udvikling

I OWUP udvikler vi hjemmesider for urmagere & guldsmede gennem WordPress, som vi mener er det bedste valg, da de også er en af de største og mest populære webside management platforme. Det er alene derfor vi bruger det. For dig er fordelen ved WordPress:

  • Nemt at installere og opretholde. Mindre indviklet betyder færre problemer.
  • Fleksibelt med stor mulighed for tilpasning med temaer og plugins.
  • Drevet af plugins fra eCommerce for at tilbyde en fuldkommen online-butik for sikker bestilling og transaktion.
  • SEO-venlig med mange forskellige designs og mobile plugins, der forbedrer din søgemaskines sigtbarhed.
  • Optimeret til at virke på forskellige enheder og browsere
  • Sociale medier er integreret, som hjælper dig med at forbedre din søgemaskineplacering.
  • Trygt og sikkert.

Få en kunde- & konverteringsorienteret hjemmeside

Førstehåndsindtryk tæller. En hjemmeside, der er veludviklet, nem at navigere i, som korrekt fremviser og promoverer dine varer og konverterer nysgerrige shoppere til loyale tilbagevendende kunder. OWUP udvikler din hjemmeside med én ting i tankerne: at promovere dit brand og øge salg. Det er ligegyldigt, hvor god din hjemmeside ser ud, hvis den ikke konverterer.  OWUP udvikler pæne websider, som optimerer din søgemaskineplacering og øger salg, både online og i butikken.  For at høre mere om, hvordan vi opnår dette for guldsmede og urmagere som dig selv, udfyld formularen nedenfor.

Skab forbindelse