Social Media & Content Management

Vær mere social! Vækst dit brand med management af sociale medier

Hele pointen med markedsføring på sociale medier er at stimulere interessen i din ur- og smykkeprodukter, dirigere den interesse til din hjemmeside og konvertere interesse til salg. Det kan omfatte promoveringer, tilbud, interessante produkter eller nyheder i din virksomhed. Content på sociale medier er offentliggjort på en række platforme, som inkluderer blogs, emailkampagner, Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter. Det kan også tage form som PPC (Pay per Click) annoncer på Facebook & Google. En almindelig misforståelse er, at du bare skal poste for at at have styr på dine sociale medier. Men i bund og grund er det præcis, hvad det er. Bare at poste. Management af sociale medier involverer en kombination af færdigheder: tekstforfatteri, grafisk design, kanalnavigation, dataanalyse og markedsplanlægning. OWUP udvikler og eksekverer en strategi som har fokus på:

  • Dine ideelle målgrupper
  • Annoncebudget
  • Kampagnemålsætninger
  • Frekvens af posts
  • Hvilke platforme der skal postes på
  • Tracking af, hvor godt kampagnerne opnår deres målsætninger og optimering

Din virksomhed sælger smykker og ure som er desginet af kunstnere. OWUP udvikler kampagner på sociale medier, som bruger markedsføringskunsten for at bygge profitable kunderelationer.

Byg Relationer gennem Management af Sociale Medier

Engagement på sociale medier giver ikke kun et større online fodspor for din forretning, men det skabe også forbindelse mellem din forretning og fremtidige kunder på en personlig facon. Der er større sandsynlighed for at mennesker køber fra din ur- eller smykkeforretning, hvis det er at de føler sig forbundet til den. OWUP hjælper dig med at bygge relationer til kunder på samme måde som i din butik: ved at forholde sig til deres interesser, tiltale deres nysgerrighed, brand promotion og give motivation til at købe din produkter.

Vær dit brand

Opslag på sociale medier er dit brands digitale stemme. OWUP designer konsekvent grafiske fremstillinger, virksomhedslogo og skrifttype, for at den stemme skal blive hørt. Stemmen er lige så vigtig – hvilke ord, der bliver valgt til annoncerne, blogindhold og andet promoverende materiale. Alt sammen modifceret for at imødekomme dine kunders behov og ønsker. Det helt overordnede mål er at skabe følgere, potentielle købere, som er interesserede i dine produkter og services. Ved at skabe en snert af spænding omkring nye udviklinger og ved at tilbyde hjælp til ur- og smykkepleje, så bliver følgere konverteret til købere.

Skab forbindelse

Forøg din trafik til din hjemmeside

Et af de primære mål på sociale medier er at lede trafik til din hjemmeside og konvertere den trafik til købende kunder, direkte i både butikken og online. For at gøre det og at øge din SEO placeringer, skal dit content på sociale medier være:

  • Velskrevet indhold, der udstråler originalitet med opmærksomhedsgribende overskrifter, der er relevante for målgruppen, dvs. løser en problemstilling eller tilbyder brugbare råd.
  • For at få flere følgere skal der være mulighed for deling
  • Passende metadata og SEO nøgleord skal være tagget i dit indhold
  • Links til din blog, din hjemmeside og dine leverandører

Det er bare nogle enkle metoder for at skabe mere trafik og flere konverteringer på din hjemmeside. Det dominerende princip her er at skabe interesserende originalt indhold til dine sociale medier med en frekvens, der er regelmæssig.

Skab forbindelse

Få Owup til at styre dine sociale medier

Managament af sociale medier er den strategiske process af at udvikle, planlægge, analysere og engagere sig i det indhold, der bliver postet på sociale platforme, som Facebook, Instagram & Twitter. OWUP udvikler management af sociale medier og indholdsplanlægning for guldsmede og urmagere for at nå nye kunder online og for at promovere dit brand. Det er mere end bare at poste. Det er at ansætte OWUP til at poste med et formål. For at se hvordan vi kan styre, dine sociale medier for at engagere flere af dine kunder, udfyld formularen nedenunder.

Skab forbindelse