Leveringsdygtig digital markedsføring

Etablér en digital strategi

Det er vores job at bygge websites, lave blogindhold og poste på de sociale medier. Men det er endnu vigtigere, at vi udvikler en datadrevet digital strategi, som udnytter disse elementer til at generere interesse i dit brand og i sidste ende fostrer loyale kunder, der regner med at du opfylder deres behov for ure & smykker.

Tænk på din digitale strategi som et “framework,” der kan forbedre din konkurrencemæssige fordel, løse dine problemstillinger og øge din vækst, værdi og profit. OWUP implementerer din digitale strategi gennem vores erfaring og den disciplin, det kræver for at opnå dine forretningsmål.

Sammen kan vi kigge på det store billede og beslutte, hvordan vi kan iværksætte vores teknologi og indhold for at maksimere din forretningsperformance. For at udvikle en effektiv fremgangsmåde skal vi genemgå følgende overvejelser:

Reflektér over dette
  • Hvis du allerede har en hjemmeside, hvad er så niveauet af kundetrafik og konverteringer? Kunne du tænke dig at løfte det niveau? Repræsenterer din hjemmeside dit brand? Har du en blog og tror du at du har brug for en? Er dine produktbillede og -beskrivelser aktuelle og afspejler de dem nøjagtigt? Har du en funktionel chatbot? Hvordan rangerer din hjemmeside ift. din konkurrenter?
  • Hvis du ikke har en hjemmeside, hvordan vil du gerne have den skal se ud? Hvad ville du ønske din hjemmeside kunne gøre for at øge dit digitale fodspor og forstærke dit brand og dine salg?
  • Hvad er din SEO strategi? Har du en tjekliste for søgeordsoptimering?
  • Hvor mange penge bruger du på online annoncering, på hvilke kanaler placerer du dem (Google, Facebook, Instagram) og opnår du dine forventede resultater?
  • Har du en email-liste over potentielle kunder? Hvordan ville du evaluere effektiviteten af dine email kampagner?
Få et digitalt forspring

Din digitale strategi er en løbende proces. Det er muligheden for at tage ved lære mens du øger salg og udvider din digitale tilstedeværelse. Og for at lave ændringer for, hvad der virker og hvad der ikke virker, baseret på hårde data. Digitalisering er et værktøj. Det er ikke et mål. Bare fordi du har en hjemmeside, poster på sociale medier, laver email-marketing, betyder det altså ikke, at du har opnået dine mål. Du er nødt til at måle på, hvad du gør, digitalt for at sikre at dine mål bliver opfyldt. OWUP kan hjælpe dig med at måle succesraten af dine digitale værktøj. Og så kan vi benytte de værktøjer til at opnå endnu større succes. Udfyld formularen nedenunder og så kan vi sammen udforske, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed, både online og i butikken

Skab forbindelse