Hvad betydeer OWUP for os?

Our World Unites People.

Introduktion:

We are often asked what OWUP stands for. Det har en akronym betydning:

Our
World
Unites
People

Som digitale markedsføringseksperter er vi specialiseret i ur- & smykkeforretninger. OWUP forbinder udbydere og forbrygere. Lukseriøse mærkevare henvender sig til raffineret smag. Vi opdaterer den tradition for at reflektere nutidens digitale indkøbsvaner.

Som et bureau der hjælper ur- & smykkeforretninger ind i den digitale verden, desginer vi din hjemmeside, holder styr på dine sociale medier og udvikler indhold på dine vegne. Vi er ikke bare teknikere Vi kender ur- & smykkebranchen. Vi forstår din målsætninger og hjælper dig med at skalére din omsætning gennem digitale kanaler.

OWUP samarbejder for at ekspandere dit digitale fodspor ud over din fysiske butik. Vores procedurer er transperante. Kommunikation er nøglen til et godt samarbejde. Vi tilbyder opdateriner på kunderelationer, målsætninger og vi er bestemte på hvordan vi vil opnå dem – til tiden, budget & standard.

Officielle Samarbejdspartnere

Efter at have indgået samarbejde med MailChimp, Google Cloud & Facebook marketing, tager OWUP den klassiske handel af smykke og urmageri til det 21. århundrede. MailChimp opsøgte os som de førende inden for vores niche af digital marketing for smykkere og ure. Med partnere som MailChimp ekspanderer vi i OWUP vores rækkevidde ind i det digitale marked.

Ud over at email lister, nyhedsbrevkommunikation gennem MailChimp, har OWUP startet samarbejde med Google Cloud. De fordele mht. markedsføring som disse samarbejder leverer er utallige.

– OWUP kan samle klienters tekniske økosystem i et rum.

– Dette forenkler adminstrationen for forretningsejer fordi det integrerer din webside sammen med Google eller WordPress. Det gør det nemmere at kurere indhold eller spore transanktioner.

– Dette partnerskab giver OWUP adgang til markedsføringskampagner, salgsindhold og Google enorme supportressourcer som alt sammen gavner dig og din forretning.

– Det også vigtigt at nævne at OWUP kan score nedsatte gebyrer for brug af disse services.

Til sidst, så har OWUP et officielt samarbejde med Facebook Marketing. Denne støtte fra Facebook giver vores bureau adgang til en brand konsulent. Denne konsulent giver os tips, support og den bedste arbejdsfremgang for markedsføring på Facebooks platform.

At samarbejde med tre af de tungeste spillere inden for e-markedsføring har givet OWUP muligheden for skalére ud over Europa til USA og over alt i verden. Adgang til disse samarbejdspartnere forstærker vores evne til at tiltrække kunder til din digitale og din fysiske butik.

RETTIDIG RÅDGIVNING I ET TIDLØST ERHVERV

Det begynder med lysten til at skabe noget. OWUP eksisterer fordi vi sætter pris på luksus ure og fine smykker. Det er en “vintage” forretning der kombinerer kunst, videnskab og design. Det er funktionel, dekorativt og evig. Det er meningen at disse stykker skal arves og testamenteres. Intet varer forevigt, men en kvalitetsudviklet ring eller ur kan holde i århundreder. Du forstår dette. Det er derfor du har valgt ur og smykker udvikling som din profession. Det er en traditionel forretning med et marked der er i live. Forretningsmodellen skifter for fysiske butikker til online handel.

Din hjemmeside kræver lige så meget opmærksomhed som resten af din forretning. Markedsføring på sociale medier kan tiltrække ny forretning. Email marketing kan gøre at dine kunder vender tilbage igen. En overskuelig, stilren hjemmeside kan holde din butik åben 24/7. OWUP eksisterer for at hjælpe dig med at trives i et revolutionerende marked

Vi kan rådgive dig på disse services så du kan håndtere dem selv. Eller også kan du starte samarbejde med OWUP og få fjernet disse digitale bekymringer for din tallerken, så du kan fokusere på at udvikle og sælge ure.

Hvad betyder det for din forretning?

OWUP vil gerne have du bruger mere tid på dit merchandise end du gør på at finde ud af hvordan du skal opsætte din hjemmeside. Kort fortalt så står OWUP for, “Our World Unites People” – som betyder at vi samler mennesker uanset hvor vi befinder os. Lad os forbinde din forretning med kunder fra den anden side af gaden og den af side af kloden.

Kontakt os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.